Varausten maksaminen onnistuu nyt myös Smartumilla ja ePassilla!

Yksittäinen varaus

Katso vapaat ajat varausjärjestelmästä ennakkoon ja tutustu hinnastoon (muistathan myös mahdolliset vuokramailat Padeliin / sulkapalloon!)
 
Laita sähköpostilla (tomi@tsm-training.fi) tai viestillä/Whatsappilla (045 177 4585) seuraavat tiedot:
 
  • Nimi
  • Laji: Padel (kenttä 1 tai 2), sulkapallo, pingis tai golf-simulaattori
  • Ajankohta (päivämäärä, kellonaika ja kesto)
  • (Mahdolliset vuokramailat Padeliin / sulkapalloon)

 

➡️ Maksa varauksen hinta kokonaisuudessaan Smartumin tai ePassin sovelluksen kautta (etsi toimipaikka Padel Loimaa). Voit myös varmistaa minulta hinnan ensin!
 
➡️ Laita maksun jälkeen vielä kuvakaappaus kuitista
 
✔️ Minä hoidan varauksen antamillasi tiedoilla ja laitan tarkemmat toimintaohjeet :)
 
 

Maksa useampi varaus kerralla

Voit maksaa kerralla myös suuremman summan ja laitan kyseisen summan sinulle Playtomiciin saldoksi, jolla voit aina itse tehdä varaukset. Silloin teet siis varauksen normaalisti Playtomicin kautta ja maksutapa -kohdassa näkyy "Smartum/ePassi", jolla voit maksaa varauksen järjestelmään. Näin homma käy nopeammin ja helpommin!
 
Maksa haluamasi summa Smartumin tai ePassin sovelluksella (hae toimipaikka Padel Loimaa) ja laita minulle kuvakaappaus kuitista sähköpostilla (tomi@tsm-training.fi) tai viestillä/Whatsappilla 045 177 4585. Lisään sen jälkeen summan sinulle Playtomiciin saldoksi ja pääset tekemään varauksia!
 

Huom! Maksu onnistuu siis vain sovelluksella, ei fyysisillä seteleillä. Varauksen hinta on maksettava kokonaan Smartumilla/ePassilla. Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen haluamaasi ajankohtaa, jotta ehdin tehdä varauksen!

Kiitos! :)

Copyright Padel Loimaa  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia