Uudet Adidas -mailat nyt myynnissä meillä!

Adidas V70 Light - 140 €

Helposti pelattava maila, jota on helppo käsitellä sen kevyen painon ansiosta. Structural Power teknologia kahdella pystysuuntaisella vahvistuksella keskustan ja osumapinnan välissä antaa rakenteellista vakautta, enemmän voimaa ja vähentää samanaikaisesti tärinää, joka syntyy pallon osuessa mailaan. Osumapinta 100% lasikuitua yhdessä kevyen ja erittäin pehmeän ytimen kanssa. EVA SOFT PERFORMANCE antaa mailalle ylivoimaista mukavuutta ja tekee siitä helpon hallittavan. Osumapinnan reikäkuviot tarjoavat parempaa kestävyyttä.

Adidas V700 - 160 €

Erittäin monipuolinen ja helposti käsiteltävä maila. Structural Power -teknologia keskitetty vertikaalinen vahvistus mailan keskiosassa sekä lyöntipinta tekevät mailasta vakaan, tehokkaan ja vähentävät pallonosuman aiheuttamaa tärähtelyä. 100% LASIKUITU-lyöntipinta sekä erityisen pehmeä EVA SOFT PERFORMANCE -ydin tekevät mailasta erittäin miellyttävän. Lineaarinen reikäkuvio lyöntipinnassa tekee mailasta vieläkin kestävämmän.

Adidas Essnova Carbon 2.0 - 250 €

Vahva ja miellyttävä maila. EXOSKELETON -vahvistus mailan keskustassa tekee mailasta vakaan ja timanttimuotoilu yhdessä 3K-hiilikuidun kanssa antaa tarvittaessa vauhtia. Erityisen pehmeä EVA SOFT PERFORMANCE ydin tekee pallonlyönnistä miellyttävän ja pehmeän. Viimeisimmän Spin Blade -teknologian karkean "hiekkapaperipinnan" ansiosta pelaaja saavuttaa paremman kierron ja tehokkuuden.

Maksu vain laskulla. Mailoja löytyy suoraan varastosta.

Ota yhteyttä:

Tomi Malinen

045 177 4585

tomi@tsm-training.fi

Padelpallot - 8 € / kpl (3 palloa)

Golfhanskat - 10 € / kpl

Copyright Padel Loimaa  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia